Diana Șoșoacă, baie de mulțime la Piatra-Neamț cu ocazia inaugurării sediului SOS din Piața Centrală (FOTO/VIDEO)

Astăzi, 7 martie, senatorul Diana Șoșoacă a venit la Piatra-Neamț pentru o conferință de presă cu ocazia inaugurării noului sediu SOS România – filiala Piatra-Neamț, situat în Piața Centrală.

Deși conferința de presă era anunțată la ora 14.00, evenimentul s-a amânat până în jurul orei 15.00, întrucât Diana Șoșoacă a fost blocată într-o coloană în trafic din cauza unui accident rutier.

Chiar și cu această întârziere, membrii de partid și simpatizanții au așteptat-o în fața sediului din Piața Centrală cu pâine și sare, flori și în număr destul de mare pentru o conferință de presă pe subiecte politice care, de regulă, nu prezintă mare interes pe plan local. Spre deosebire de alți lideri de partide care au șoferi, Diana Șoșoacă a coborât de la volanul mașinii și a stat minute bune să salute mulțimea adunată cu scopul de a o întâlni.

Pe lângă inaugurarea noului sediu, printre subiectele principale ale conferinței de presă pe care urmează să o susțină Diana Șoșoacă se numără: prezentarea filialelor Partidului S.O.S ROMÂNIA – Neamț, lansarea candidaților și discuții libere prin sesiune de întrebări și răspunsuri, oportunități de dialog și discuții pe marginea politicilor naționale și regionale.

Fără alte comentarii și concluzii pe care le puteți trage și dumneavoastră, singuri, vă arătăm mai jos ce a fost astăzi în Piața Centrală:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate