Din cauza unei situații de urgență la care se adaugă intervenția la magistrală, este posibilă oprirea apei în Piatra-Neamț, Gârcina, Dochia și Girov până la ora 22.00!

Din cauza unei situații de urgență, alimentarea cu energie electrică către stațiile de captare și tratare a apei potabile ale Companiei Județene APA SERV S.A. a fost întreruptă de către E-ON în perioada 27.03.2024, ora 22.37, până la data de 28.03.2024, ora 23.37. Această situație coroborată cu intervenția la conducta magistrala de aducțiune a apei potabile din data de 26.03.2024, a dus la scăderea presiunii apei în rețea, existând și posibilitatea opririi temporare în furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă. Astfel, Compania Județeană APA SERV S. A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 28.03.2024, până la ora 22.00.

Vor fi afectați utilizatorii din

– Municipiul Piatra Neamț

– Comuna Gârcina

– Comuna Dochia

– Comuna Girov

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 29.03.2024 începând cu ora 07.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate