Din dragoste pentru prietenii noștri necuvântători: „Pet Sitting Piatra-Neamț, bone pentru animale” – un serviciu extrem de util în perioadele dificile

Pet Sitting Piatra Neamț, Bone pentru animale” a luat ființă din dragoste pentru animăluțele de companie!
„Învârtindu-mă în lumea animăluțelor pornind din copilărie cu animăluțele de pe lângă casă, mai apoi viața de adult, serviciu în pet-shopuri, cursantă ca tehnician veterinar, mi-am îndreptat atenția spre latura aceasta unde nu toți oamenii au timp să își plimbe animalele de companie, sau din varii motive sunt plecați pentru câteva zile sau în vacanță, venind astfel în ajutor cu serviciile mele!

Ce ofer:
– Pet sitting-bonă pentru pisică, cățel, iepurasi, hamsteri, porcusori, păsări exotice, acvatice;
– Timp petrecut – o oră cu jucat, curățenie în litieră, cușcă, acvariu;

– Pet walking-plimbat câini 30de min/1 h;

– Drop by visit-vizită scurtă pentru hrănire,verificat animăluțul.

De ce să-ți lași animăluțul de companie în grija mea?

Pentru că, înainte de toate, responsabilitatea, grija și ajutorul sunt cuvintele cu care m-am înarmat plecând la acest drum, și pentru că îmi doresc să pleci liniștit, fără griji, știind că animaluțul tău e în grija mea.
Din start aceste servicii au fost gândite a fi facute la domiciliul animaluțului.
De ce? Pentru că majoritatea lor preferă să rămâna-n mediul cunoscut, nu să fie mutați dintr-o parte-n alta iar în cazul în care se află sub tratament, doresc să-i acord atenția cuvenita și să-i ofer – în căsuța lui – întreaga îngrijire de care are nevoie.
IMPORTANT! Pe timpul vizitei vom ține legătura cu poze, filmulețe, apel video!Totul se realizează cu contract și bon fiscal/ factură!
Pentru detalii și informații referitoare la tarife, mă puteți contacta la numărul de telefon ⁨0753 565 170” a transmis persoana din spatele acestei inițiative.

Mai multe detalii puteți afla și de pe pagina de Facebook cu un simplu click AICI.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate