Din nou, pericol semnalat în comuna Tazlău. S-a emis mesaj RO-ALERT

În comuna Tazlău s-a semnalat și în această seară, 5 mai, prin 112, în jurul orei 21.10, prezența unui urs în grădina unui cetățean. Autoritățile sunt la fața locului, alături de un echipaj SMURD.

S-a emis mesaj RO-ALERT pentru cetățenii din comună, iar informația a fost comunicată și de primăria Tazlău: „Stimați cetățeni, vă rugăm să prestați atenție maximă si să evitați deplasarea pe jos pe strada I.I. Mitonescu în zona cuprinsă între Tabără și până la vale de strada Jderului deoarece a fost semnalat prezența ursului în grădină familiei O. de lângă Tabără.

Și ieri seară, pe 4 mai, a fost semnalat ursul într-o grădină, dar a fost alungat la scurt timp în pădure de echipele de intervenție. Din păcate, a revenit în cursul dimineții, a rupt un gard și a omorât o oaie dintr-o gospodărie.

„În calitate de primar și Șef CLSU Tazlău am întocmit rapoartele acestor intervenții pe care le voi înainta astăzi instituțiilor abilitate cu care voi colabora pentru a elimina acest risc major care reprezintă un pericol extrem de ridicat și iminent pentru dumneavoastră, cetățeni ai Comunei Tazlău.”, a transmis primarul comunei Tazlău pe pagina de socializare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate