Din păcate, s-a confirmat oficial: Târgnemțeanul dispărut în Ungaria a decedat. Ce i s-a întâmplat:

Aanei Ioan, târgnemțeanul care a dispărut pe teritoriul Ungariei după externarea din spital, a decedat în urma unui accident rutier, la o zi după ce fiul său nu a mai dat de el.

Informația a fost confirmată oficial de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț: La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost informați de către autoritățile din Ungaria, că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie a.c., pe teritoriul Ungariei, în urma căruia a rezultat decesul acesteia.


IOAN AANEI

Amintim că pe 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că la data de 14 septembrie a.c., a plecat împreună cu tatăl său, AANEI IOAN în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia.

La data de 15 septembrie a.c., ajunși pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeași dată, acesta ar fi dispărut.

Polițiștii au desfășurat activități specifice în vederea depistării acestuia. Din păcate, a fost găsit… fără suflare.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate