DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ pentru o elevă și un profesor din Borlești

Conducerea Primăriei Borlești caută să vină de fiecare dată în sprijinul tinerilor și elevilor talentați care manifestă un interes deosebit în a obține rezultate bune și foarte bune la materiile din cadrul programelor școlare.

Astăzi, la sediul Primăriei a fost invitată eleva Școlii Gimnaziale Borlești, APOSTOL NICOLETA din clasa VII-a care a ocupat Locul I la etapa județeană a Olimpiadei „Universul Cunoașterii prin Lectură” calificându-se la Etapa Națională, care va avea loc in perioada 25-27 Mai în judetul Vrancea, pentru a i se răsplăti, în semn de prețuire și recunoștință, efortul și munca depusă în obținerea unor rezultate de excepție.

Ea a fost însoțită de profesorul și îndrumătorul său, profesorul de limba română, OLTEANU DAN GEORGE, care a contribuit la succesul tinerei borleștence. Prin bunăvoința Consiliului local, la inițiativa primarului George MUTU aceștia au fost susținuți cu un sprijin financiar și o diplomă de excelență, având în vedere că drumul spre performanță nu se va opri la aceste rezultate, în viitorul apropiat aceștia urmând să participe la alte concursuri și olimpiade de specialitate.

Aducem și pe această cale mulțumiri din partea autorității publice locale pentru că reprezintă cu succes, la nivel județean și nu numai, comunitatea noastră în acest domeniu, îi asigurăm de tot sprijinul și totodată le dorim mult succes în proiectele care urmează.”, transmite Primăria Borlești.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate