Direcția de Asistență Socială ROMAN: Servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice

Prin Direcția de Asistență Socială, oferim cu inimă deschisă „Serviciul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice” încă din anul trecut. Acest program a fost creat pentru a oferi dragoste și sprijin celor mai în vârstă dintre noi.”, a transmis Leonard Achiriloaei, Primarul Municipiului Roman, în urmă cu doar câteva ore.

Scopul este simplu – autoritățile doresc să se asigure că persoanele vârstnice din comunitatea romașcană se simt susținute în propriile case.

Echipa noastră dedicată oferă o gamă variată de servicii, de la activități de bază ale vieții zilnice până la îngrijire medicală specializată, contribuind la îmbunătățirea calității vieții acestor oameni.

De la igiena corporală la activitățile instrumentale ale vieții zilnice, fiecare beneficiar este ajutat astfel încât să poată trăi independent. Baza de date se actualizează constant, iar dacă știți persoane care ar trebui să beneficieze de acest sprijin, puteți suna la numărul de telefon al Direcției de Asistență Socială: 0233 744 771 sau 0786 774 737. Mai multe informații despre acest Serviciu, sunt disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Roman – https://primariaroman.ro/serviciul-de-ingrijire-la…/.

Împreună facem diferența și construim o comunitate mai solidară. Vă încurajez să împărtășiți această informație și să fim cu toții parte din sprijinul continuu al acestei inițiative.”, a mai transmis edilul.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate