Disperarea unui nemțean: Cu puhoiul în curte și cu pădurea care mai are puțin și cade peste casă

Un cetățean din comuna Alexandru cel Bun nu mai știe pe la ce porți de instituții să bată pentru a-și rezolva o problemă importantă. Apa a început să sape pe lângă gospodărie și când e o rupere de nori torentul ajunge la o înălțime de aproximativ 2 m. De asemenea, în spatele casei e o pădure care se mișcă încet și sigur la vale, cu brazi înalți care pot omorî oricând pe cineva.

Gospodarul ne-a declarat că a anunțat primăria. De la primărie a fost trimis Ape, unde i s-a spus că nu e o problemă atât de urgentă, chiar dacă sunt tranșee săpate până aproape de casă. Nici nu avea cum să fie o problemă pe hârtie, deoarece cetățeanul spune că nu a venit nimeni să vadă cu ochii lui ce e la el în gospodărie. De asemenea, instituțiile spun că nici pădurea nu e tocmai un pericol, așa că singura soluție pentru om e să plece de acasă când e furtună. Între timp, se pare că cei mai bine văzuți din sat beneficiază de asfalt până la poartă și condiții care nu le pun viața și bunurile în pericol.

Mai jos puteți vedea situația de la fața locului și poate cei care au atribuții să îi rezolve problema omului vor fi mai îngăduitori pe viitor:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate