„Doar atunci când promisiunile făcute sunt și respectate, câștigi încredere și respect din partea cetățenilor!” (George Mutu, Primarul Comunei Borlești)

Primarul comunei Borlești, George Mutu, a transmis un mesaj important catre cetatenii sai, subliniind ca respectarea promisiunilor facute catre comunitate este cheia castigarii increderii si respectului din partea acestora.

Într-un demers menit sa modernizeze infrastructura localitatii, George Mutu a anuntat ca au demarat lucrarile de modernizare la drumul comunal DC126, in sectorul Sovoaia – Balanu. Proiectul ambitios va fi derulat in mai multe etape, iar in prima faza se va lucra la pregatirea terasamentului, pentru ca, ulterior, sa fie finalizate si lucrările de asfaltare, santuri si rigole.

„Lucrarile de infrastructura reprezinta unul dintre principalele obiective ale mandatului meu”, a subliniat Primarul George Mutu, subliniind ca aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru locuitorii din comuna Borlești. Totodata, acesta a reiterat angajamentul sau si al consiliului local de a sustine ritmul de modernizare a infrastructurii pe termen lung.

In timpul desfasurarii lucrarilor, circulatia va fi ingreunata si, posibil, chiar blocata pentru perioade scurte in anumite zone. Astfel, cetatenii sunt rugati sa manifeste intelegere si disciplina in trafic pe acest sector de drum, avand in vedere beneficiile pe termen lung pe care modernizarea il aduce comunitatii.

Mesajul primarului a fost bine primit de cetateni, care au exprimat sustinere si incredere in demersurile acestuia. Cu determinare si implicare, Primarul George Mutu isi urmeaza viziunea de a aduce progres si dezvoltare comunei Borlești prin proiecte de infrastructura si imbunatatire a calitatii vietii locuitorilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate