Doi bărbați depistați în flagrant de polițiștii nemțeni – abateri grave în Piatra-Neamț și Horia

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe sectorul de drum DN2-E85, din interiorul localității Horia, un autoturism condus de bărbat, de 46 de ani, cetățean Ucrainean, care rula cu o viteză de 93 km/oră, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice din România.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate