Doi elevi de la Școala Gimnazială Nr.1, Bicazu Ardelean, s-au calificat la etapa națională a Concursului ,,MATE +”

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1, Bicazu Ardelean au obținut rezultate merituoase la etapa județeană a Concursului ,,MATE +” și s-au calificat în etapa națională.

Ştiinţele exacte au fost îndrăgite de elevii: Dobrița Ioan – Matei , din clasa a III-a,care sub îndrumarea dnei profesor pentru învățământul primar și preșcolar, Strâmbu Steliana, s-a calificat la etapa naţională a Concursului ,,MATE +” cu 95 de puncte și eleva Țepeș – Grosu Iustina, din clasa a IV-a, care a obținut punctajul maxim la același concurs sub îndrumarea dnei profesor pentru învățământul primar și preșcolar, Doarvaș Florentina. Etapa națională a Concursului ,,MATE +” va avea loc pe 20 mai.

De asemenea, elevii Școlii Gimnaziale Nr.1, Bicazu Ardelean au participat la trei concursuri pe 31 martie 2023, la Ziua Școlii Gimnaziale  „Iulia Hălăucescu”, din comuna Tarcău.
Elevii au obținut locul I la Concursul de Cultură Generală – echipaj format din 4 elevi din clasele V-VIII.
La Concursul Magia Matematicii (CAEJ 2023, poziția 28) – echipaj de 5 elevi de la clasele V-VI, micii matematicieni au obținut locul al III-lea sub îndrumarea dnei profesor Dumitrina Apetrei.
Elevii au dovedit că au cunoștințe vaste și la biologie. Aceștia s-au clasat pe locul al III-lea la
Concursul O călătorie magică prin corpul uman ( CAEJ 2023, poziția 57) – 4 elevi de gimnaziu, sub îndrumarea dnei profesor Alina Barb.

Directorul unităţii, prof. Husari Dan – Ioan, a subliniat că :

,,rezultatele obținute de elevii noştri la toate competiţiile la care au participat sunt rezultate care ne onorează, care dovedesc calitatea actului educativ desfăşurat în unitatea noastră, profesionalismul colectivului de cadre didactice, seriozitatea şi pasiunile acestor elevi. Apreciem, de asemenea, şi aportul

părinţilor care sunt mereu atenţi la nevoia de dezvoltare a copiilor, care sprijină mereu şcoala, astfel încât procesul educativ să fie eficient şi capabil de performanţă”.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate