Doi gemeni, Maya și David, ne roagă să le salvăm tatăl

Alex este din Piatra-Neamț. Are doar 32 de ani, o soție pe nume Alexandra și doi gemeni frumoși, Maya și David. Din păcate, liniștea le-a fost dată peste cap de un diagnostic crunt. Lui Alex i s-a găsit o tumoră pe creier și a fost operat destul de recent în România. După niște complicații și investigații postoperatorii și mai multe opinii medicale consultate, s-a ajuns la concluzia că tumora nu a fost îndepărtată complet.

Din acest motiv, familia a decis să apeleze cu speranță la spitalul Memorial din Turcia, prin intermediul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț. Toate analizele făcute în România au fost trimise echipei medicale din Turcia pentru studiu, iar concluzia, din păcate, este cea nedorită: tumora nu a fost înlăturată complet, iar intervenția chirurgicală este urgentă.

Pacientul prezintă o leziune conformă cu o masă glială de grad scăzut în lobul frontal drept (n.r. cancer la cap), şi a suferit o intervenție chirurgicală anterioară. Conform evaluării imagisticii postoperatorii se înțelege că, din păcate, tumora nu a fost îndepărtată complet. Prin urmare intervenția chirurgicală este absolut necesară înainte de a primi tratament cu radioterapie și chimioterapie.”, se arată în raportul preliminar furnizat de echipa medicală de la secția de chirurgie/oncologie a spitalului Memorial din Turcia.

De asemenea, mai sunt necesare investigații complexe RMN, CT, analize de laborator, spitalizare și alte tratamente care pot fi necesare pe parcursul intervenției, plus bani care să acopere transportul, pașapoartele și cazarea aparținătorilor pe durata spitalizării și tratamentelor cu radio și chimioterapie.

Pentru a-i fi salvată viața și a scăpa de cancerul care nu a putut fi înlăturat complet în România, Alex și familia lui au nevoie de cel puțin 35.000 de euro, cheltuieli estimate. Intervenția chirurgicală este extem de delicată și necesită aparatură performantă și o echipă medicală cu experiență în această patologie.

O comunitate unită poate muta și munții din loc, iar puțin cu puțin se adună speranță și viață pentru ca un tată să nu fie despărțit prin boală de cei doi copii ai săi. Împreună putem ajunge și de această dată la destinație prin maratonul faptelor bune.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare (medicale/financiare) pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „operație Turcia Samson Alexandru”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț NU percepe niciun fel de comisioane. Statul român nu decontează intervențiile medicale efectuate în Turcia.

„Alexandru și Alexandra sunt doi tineri frumoși, plini de iubire, care își doresc să își poată crește copiii. Au plecat împreună în viață în 2015. Din iubirea lor s-au născut Maya și David, doi gemeni frumoși, care astă seară mi-au spus: „Carmen, sigur tata se face bine? Sigur vom putea merge la anul la mare cu el și mami?”.

Vă las pe voi, dragilor, să le răspundem acestor minunați copii. Știu, nu-i ușor pentru nimeni, însă împreună putem să-i redăm șansa la viață lui Alex și să spunem încă odată: STOP CANCER. Alex, așa cum îi spun prietenii, are nevoie de 35 mii de euro. Trebuie să plece urgent în Turcia pentru operație. Haideți să îl ajutăm să trăiască, să-și poată crește copii.

Viața nu este o competiție, deși am fost educați să credem acest lucru. Există lucruri minunate în fiecare viață. Viața este darul nostru de la Dumnezeu, așa că ar trebui să o sărbătorim în fiecare zi! Să prețuim bunătatea, generozitatea și iubirea. Bucuria vine din interior. Uniți suntem o forță, împreună putem lupta pentru fiecare zi. N-are sens să ne irosim viața, lăsându-ne în nepăsare. Putem doar să facem tot ceea ce ține de noi și să ne construim o viață extraordinară, plină de bunătate și lumină! Împreună să fim părtași încă la salvarea unei vieți.”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Simți uneori că totul se prăbușește în jurul tău, că se clatină tot castelul de lumină în care locuiești, că nu știi dacă tot ceea ce ai regăsit este real, că nu știi dacă mai poți suporta durerea care îți arde sufletul cu întrebări, de ce eu? Toate aceste îndoieli, dureri le trimit Lui Dumnezeu, eu nu știu ce să fac cu ele, nu le doresc, le învălui în lumină și le las să își ia zborul și ceea ce știu sigur: Dumnezeu mă ține în brațele Lui divine, chiar și atunci când eu mă clatin în îndoieli și reproșuri.

Nu vreau decât să trăiesc, să-mi pot crește copiii! Îmi golesc ego-ul minții și îl umplu cu multă iubire și lumină.

Vreau să trăiesc, cred că nu cer prea mult! Așa că mă rostogolesc în sufletele voastre și vă rog, ajutați-mă!

Sunteți speranța mea, voi, prieteni, rude, cunostințe și oameni cărora vă pasă. Dați-mi o șansă, Dumnezeu, medicii și voi! Într-o zi, atunci când voi fi bine, voi putea dărui tot ceea ce am în inimă, să fiu alături de copiii mei și de alți copii care sunt în nevoi.

Alex

Cazuri oncologice tratate cu succes de Asociația Născută Înger la Spitalul Memorial din Turcia

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate