Doi nemțeni au fost depistați în flagrant – Ce infracțiuni au comis

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 06:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Farcașa aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unei autoutilitare care se deplasa, pe Drumul Comunal 154, în localitatea Farcașa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Farcașa, nu deține permis de conducere corespunzător pentru categoria de autovehicule pe care îl conducea.

Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

La aceeași dată, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa, pe Drumul Național 15, în localitatea Săvinești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul în cauză nu era înmatriculat, acesta fiind radiat de autoritățile din Olanda la data de 05 ianuarie a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate