Doi tineri, amendați după ce și-au găsit adăpost într-o centrală termică dezafectată

Două persoane fără adăpost au fost depistate de polițiștii locali când au incendiat materiale textile, pentru a se încălzi, în interiorul unei centrale termice dezafectate, în cartierul Precista din municipiul Piatra-Neamț, în cursul dimineții de vineri, 25.11.2022.

Cei doi tineri, un bărbat și o femeie au pătruns printre gratiile ce securizau intrarea în respectiva centrală în cursul nopții, după ce cu o zi înainte, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor, fuseseră îndepărtați din zonă de un echipaj al Poliției Locale Piatra-Neamț și puși să salubrizeze interiorul imobilului în care intraseră fără acordul proprietarului.

H.F. și G.I.L. cu vârste cuprinse între 23 și 24 de ani au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț unde au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, pentru încălcarea H.C.L. 228/2021. Totodată, aceștia au fost îndrumați să se îndrepte către localitatea de domiciliu.

 De asemenea, proprietarul centralei termice în cauză a fost informat cu privire la necesitatea unei mai bune securizări a respectivei clădiri, astfel încât să se evite pătrunderea în interior a oamenilor străzii.

a transmis Politia Locală

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate