Doi tineri au intrat astăzi în colectivul Jandarmeriei Neamț

Jandarmeria Neamț, de astăzi, se mândrește cu doi tineri jandarmi.

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢-𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐍𝐢𝐮𝐧𝐢𝐧 𝐬̦𝐢 𝐀𝐥𝐞𝐱 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐫𝐢𝐮 sunt tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș“ Fălticeni, promoția iulie 2023-aprilie 2024, iar de astăzi fac parte din colectivul Jandarmeriei Neamț.

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢-𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 a fost șeful de promoție al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni, obținând media de absolvire 9,51. Originar din Piatra-Neamț, pe tânărul sergent major îl caracterizează seriozitatea și încrederea în forțele proprii, drept dovadă fiind perseverența și determinarea de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice pentru a ajunge să fie jandarm, în locul unde a desfășurat cele două stagii de practică, în familia Jandarmeriei Neamț.

𝐀𝐥𝐞𝐱 este un tânăr originar din Fălticeni, a fost al 9-lea în ordinea mediilor de absolvire, cu media finală 9,34. A reușit să lupte pentru visul său, iar disciplina, respectul pentru cei din jur și responsabilitatea sunt calitățile ce l-au ambiționat să facă parte din echipa jandarmilor nemțeni.

Sunt tineri, ambițioși și dornici să ducă numele părinților mai departe și să își construiască o carieră militară de succes.

Pentru noii noștri colegi, urmează o perioadă de pregătire complexă pentru aprofundarea cunoștințelor teoretice și perfecționarea deprinderilor practice, sub atenta supraveghere a unor tutori cu vastă experiență profesională.

Ne bucură și ne onorează faptul că au ales să își înceapă cariera militară în instituția noastră, le urăm mult succes în activitatea profesională și îi asigurăm de tot sprijinul nostru!

Matei-Gabriel și Alex și-au îndeplinit visul de a urma o carieră militară!

𝐕𝐢𝐧𝐨 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐢!

Completează cererea de înscriere până pe data de 14 Mai, participă la concurs și ocupă unul din cele 700 de locuri de la școlile militare de subofițeri de jandarmi.

Accesează site-ul Jandarmeriei Neamț, ori contactează-ne la numărul de telefon 0233/230391 interior 24535 (Serviciul Resurse Umane) pentru mai multe detalii privind condițiile și probele concursului de admitere.

a transmis Jandarmeria Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate