Doi tineri din Neamț au impresionat juriul emisiunii „Românii au Talent”

Rareș și Evelina sunt colegi la Liceul de Arte din Piatra Neamț. Cei doi sunt și iubiți de 6 luni. Rareș cânta de la 8 ani la vioară și de la 15 ani vocal. 

Nu s-a gândit că o să devină cântăreț. A dorit să învețe muzică bizantină pentru că obișnuia să cânte în corul bisericii la care merge mama sa. Între timp a descoperit muzica de operă și s-a îndrăgostit. Se gândește să devină ori cântăreț de operă, ori dirijor.

Evelina cântă de la 6 ani, iar la 15 s-a specializat pe canto clasic. Vine din comuna Costișa, de pe lângă Piatra Neamț. Născută într-o familie simplă, cu mama tâmplar și tată mecanic, Evelina spune că nu contează mediul din care provii și că poți ajunge unde îți dorești în lumea muzicii clasice indiferent de acesta.

Rareș a pus ochii pe Evelina de acum 3 ani. Atâta i-a luat ca să își facă curaj să o invite la cafea. A întrebat-o dacă își dorește să fie împreună iar această a spus că Da! În acest moment cei doi formează un cuplu și în viață de zi cu zi. Pe scenă au o chimie aparte, spun ei.

Au mers împreună la „Românii au talent” în primul rând pentru că Evelina și-a dorit foarte mult, iar Rareș s-a conformat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate