Doliu în Italia și într-o comună din Neamț. Vieți curmate de un incendiu devastator: O tânără mamă și cei trei îngerași au plecat la Ceruri

O tânără mamă originară din județul Neamț (comuna Cândești) și cei trei copilași ai săi au murit într-un incendiu înfiorător izbucnit în noaptea de joi spre vineri la Bologna, în nordul Italiei.

Tragedia s-a petrecut în toiul nopții, iar vecinii au fost cei care au alertat pompierii. Flăcările au izbucnit în apartamentul situat la etajul patru al unui bloc de la periferia orașului. Acolo se aflau tânăra, în vârstă de 32 de ani, cu cei trei copii: doi gemeni – o fetiță și un băiețel, în vârstă de doi ani – și o fetiță de 6 ani. Toți dormeau în aceeași cameră.

Ştefania Alexandra Nistor, mama celor trei micuți, s-a stins în drum spre spital Micuţii au murit probabil intoxicaţi cu fum, scrie ilrestodelcarlino.it.

Potrivit primelor ipoteze, flăcările ar fi izbucnit de la un posibil scurtcircuit provocat de sistemul electric de încălzire din camera copiilor.

La fața locului au ajuns la scurt timp tatăl copiilor și părinții femeii. Cu toții au primit imediat sprijin din partea autorităților. Din cauza șocului, tatălui copiilor i s-a făcut rău și a fost transportat la spital, unde i s-au oferit îngrijirile necesare.

Vecinii, în lacrimi, au avut doar cuvinte de laudă la adresa familiei.

După lichidarea incendiului, apartamentul a fost sigilat pentru efectuarea unei expertize care să lămurească o cauză exactă a incendiului, iar procuratura a deschis o anchetă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate