Domnule primar, domnilor consilieri! După doi ani de stat în case, pietrenii ar merita mai mult decât „Zilele Orașului Piatra Neamț-Piatra Fest 2022”

FOTO ARHIVĂ

Am observat că domnul primar Andrei Carabelea a propus pentru „Zilele Orașului Piatra Neamț-Piatra Fest 2022” un buget de aproximativ 70.000 euro. Aparent ar putea părea o sumă mare dar în realitate este minusculă în comparaţie cu ce aşteptări au cetăţenii care doi ani de zile au fost ţinuţi în casă de pandemie.

Îi rugăm pe domnul primar Andrei Carabelea sau pe orice alt consilier local, de la orice partid, să se gândescă la nevoile pietrenilor şi să suplimenteze generos acest buget. Copiii sunt doriţi să iasă, adulţii la fel iar cei din HORECA au mare nevoie de o gura de oxigen. După doi ani fără evenimente, de zilele oraşului tot municipiul Piatra-Neamţ ar trebui să fie în sărbătoare şi să se organizeze evenimente pentru toată lumea şi în centru, şi în ştrand şi peste tot pe unde se poate. Toate grupele de vârstă şi toate clasele sociale ar trebui să simtă că sunt zilele oraşului şi să existe evenimente pentru toţi.

Nu uitaţi, domnilor care conduceţi acest oraş că uneori daţi foarte mulţi bani pe tot felul de lucruri care se dovedesc în timp a fi inutile. Pentru artişti şi evenimente de calitate trebuie bani. Nu există evenimente bune ŞI ieftine. Există doar evenimente bune SAU ieftine.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate