Dorel Berbecariu, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al comunei Costișa. Harpa: „A făcut progrese semnificative în toate domeniile (…)va avea în mine un partener de nădejde”

Dorel Berbecariu este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bozieni.

Având susținerea lui Daniel Harpa, președintele PSD Neamț și candidat la funcția de președinte al CJ Neamț, precum și a întregii echipe social-democrate, Dorel Berbecariu, cel mai tânăr primar din județ, candidează pentru un nou mandat, având convingerea că viziunea sa poate aduce în continuare multe schimbări pozitive pentru comunitate.

Colegul meu, Dorel Berbecariu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Costișa. Este cel mai tânăr primar din județul nostru, iar localitatea pe care o administrează întinerește vizibil, prin modernizare și dezvoltare.

Împreună cu echipa lui din primărie și din Consiliul Local, a făcut progrese semnificative în toate domeniile. Investițiile finalizate, dar și proiectele în curs de implementare sunt o dovadă a unei viziuni corecte pentru comunitate.

Va avea în mine un partener de nădejde, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, funcție pentru care vă cer susținerea, pe 9 iunie!

Sunt sigur că oamenii locului vor alege înțelept, ca urmare a progresului și schimbărilor pozitive din ultimii ani.

Mult succes, Dorel!

a transmis Daniel Harpa, primarul orașului TÂRGU-NEAMȚ/ Președinte PSD NEAMȚ

Dragi locuitori ai comunei Costișa,

În calitate de primar al acestei minunate comune, mă simt profund onorat să vă anunț că voi candida pentru un nou mandat în fruntea administrației locale din partea PSD. Cred în continuitate și în necesitatea de a duce mai departe proiectele începute pentru dezvoltarea localității noastre.

Am avut privilegiul să conduc această comunitate în ultimii ani și împreună cu echipa mea din primărie și din consiliul local, am făcut progrese semnificative în toate domeniile. Cu toate acestea, mai sunt lucruri de realizat și sunt hotărât să continuăm pe această cale pentru a face din Costișa un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi.

Comuna este într-o continuă evoluție, iar drumul parcurs până în prezent este doar o mică parte din ceea ce îmi doresc să realizez. Vreau să îmi continui activitatea în folosul dumneavoastră și vă spun sincer și cu mâna pe inimă că îmi voi folosi toată puterea și priceperea cu aceeași intensitate ca și până acum, pentru a asigura un viitor prosper și echilibrat în comunitatea noastră și să devenim un exemplu de urmat pentru multe alte localități.

Sunt sigur că dumneavoastră veți face alegeri înțelepte, bazate pe progresul și schimbările văzute în ultimii ani, dincolo de zvonuri și informații false.

Vreau să vă mulțumesc, dragi cetățeni, pentru încrederea și susținerea acordată până în prezent și vă asigur de toată dedicarea mea.

Doamne ajută!

a transmis Dumitru Dorel Berbecariu,
Primarul comunei Costișa

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate