Dosare penale după ce au fost depistați în flagrant de către Poliție (NEAMȚ)

Depistați în flagrant de polițiști
 
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 15D, pe raza localităţii Girov, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Neamț.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
***
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 157G, pe raza localităţii Oglinzi, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din Târgu-Neamț.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
 
***
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat, pe DN2, în localitatea Traian, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din București.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate