Două accidente în Neamț, soldate cu victime

La data de 4 noiembrie, în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, pe strada Smirodava.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe strada Smirodava, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 58 de ani, din Horia, rezultând rănirea acestuia.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

informează insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

***

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 157, în localitatea Făurei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 19 ani, din Mărgineni, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune un cap de podeț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui pasager în vârstă de 21 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

informează insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate