Două accidente, un total de 5 victime: totul s-a petrecut pe fondul nerespectării semnificației indicatorului OPRIRE (NEAMȚ)

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 16:30 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Doina.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din Pângărați, ce se deplasa pe DJ 157, dinspre Mărgineni spre Izvoare, ajuns la intersecția cu DJ 156 A, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Girov.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a doi pasageri cu vârste de 19, respectiv 49 de ani, din ambele autoturisme.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 14:50 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Smirodava, din municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din Bâra, ce se deplasa pe strada Ecaterina Teodoroiu, ajuns la intersecția cu strada Smirodava, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Roman.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 53 de ani, din ultimul autoturism.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate