Două capcane pe șosele, una mai periculoasă decât cealaltă. Poliția a intervenit la „marele” fix, înainte de a se produce o tragedie (NEAMȚ)

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat în localitatea Săvinești un autoturism care se deplasa cu viteza de 102 km/h.

Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani, din Cândești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 20 februarie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat, pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism care se deplasa haotic.

Conducătorul auto în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate