Două evenimente rutiere cu victime, la interval de câteva ore, în zona Vânători-Neamț

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Vânători-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate, ar fi condus un autoturism, pe DN 15B, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 83 de ani, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Femeia a fost transportată la o unitate medicală. Conducătoarea auto a fost testată alcoolsopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis insp. Ciofu Ramona.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui alt eveniment rutier, în afara satului Lunca.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi acroșat un animal care se afla pe partea carosabilă, iar ca urmare a declanșării airbag-ului a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 23 de ani.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat alcoolsopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat insp.Ciofu Ramona.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate