Două incendii ieri, în cimitirul Pietricica (Piatra-Neamț)

Ieri, 20 august, la ora 13:31, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu în Cimitirul Pietricica. La locul indicat pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au stins incendiul, în urma căruia au ars deșeuri și vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise, de la o lumânare/ candelă.
La ora 18:05, pompierii au fost anunțați din nou că s-a produs un incendiu în Cimitirul Pietricica. De această dată, incendiul se manifesta pe o suprafață mai mare și bătea vântul. Din acest motiv, au fost alocate două autospeciale de stingere. Cauza probabilă de producere a fost aceeași.
Imediat după producerea primului incendiu, un cadru al Inspecției de prevenire a executat o misiune de informare preventivă în obiectiv și a discutat cu personalul destinat pazei obiectivului. Pe parcursul zilei de mâine unitatea noastră va finaliza controlul la acest obiectiv, urmând să vă informăm asupra rezultatelor acestuia
, a transmis ISU Neamț.

Foto arhivă

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate