Două incendii ieri, în Neamț/O femeie a fost transportată la Urgențe (FOTO)

Coșurile de fum necuraţate, deteriorate sau neprotejate termic față de materialele combustibile reprezintă cele mai frecvente cauze de producere a incendiilor în acest sezon

Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 14:45 forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Mărgineni și Punctul de lucru Roznov au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce s-a manifestat la coșul de fum al unei locuințe din comuna Mărgineni.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum necuraţat.

*************

Un alt incendiu a fost anunțat la ora 21:10 care a necesitat intervenţia pompierilor de la Detașamentul Târgu-Neamț.
Apelantul a anunțat producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Dolhești din comuna Pipirig. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig (o autospecială de stingere) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe cu posibilități de generalizare. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp și s-au deteriorat bunuri din interiorul a trei încăperi (mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile).
O femeie de 68 de ani, care a suferit un atac de panică și ușoare arsuri la nivelul feței, a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Târgu-Neamț.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ.

Foto: ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate