Două incendii noaptea trecută în Neamț

La ora 21:41 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Păstrăveni.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Păstrăveni și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la podul locuinței cu posibilități de generalizare.
Persoanele din interiorul locuinței erau evacuate.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunurile din interiorul unei camere (mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) și s-a deteriorat tavanul acesteia.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

*****************

La ora 22:10 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Timișești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul locuinței cu posibilitatea de generalizare.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul locuinței (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 20 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate