Două incendii produse la gospodării din Vânători Neamț

Luni, 22 ianuarie, la ora 20:24 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din comuna Vânători Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SVSU Vânători Neamț.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul unei case, în jurul coșului de fum. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 3 mp astereală din lemn din componența acoperișului și 2 mp din peretele locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

au transmis pompierii

Cel de-al doilea eveniment a fost anunțat marți, 23 ianuarie, la ora 03:02, când pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei case.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SVSU Vânători Neamț. Au ars 250 mp din acoperișul locuinței (construit din lemn și acoperit cu draniță și tablă) și s-au deteriorat tavanele, obiecte de mobilier și aparate electrocasnice din interiorul locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

a declarat căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate