„Drag de RomânIE”, o zi plină de bucurie – „Ca atunci când te ajută Dumnezeu, pentru că faci ceva cu inimă bună și gând senin!”

Duminică, 21 august, a avut loc serbarea câmpenească „Drag de RomânIE”, în Parcul „Sfânta Maria“, din Tașca, un eveniment foarte îndrăgit de toți participanții. Sute de oameni, indiferent de vârstă, au participat împreună la această festivitate, purtănd straie populare moștenite din generație în generație.

A fost o zi nemaipomenită, ca atunci când te ajută Dumnezeu, pentru că faci ceva cu inimă bună și gând senin!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați răspuns prezent proiectului meu! Mulțumesc Dana Ursache, primărița de la Tașca! Vrednică femeie! Ne-a găzduit, ne-a oferit condiții pentru o petrecere frumoasă, ne-a fost alături ca să meargă treaba bine!

Mulțumesc dragilor mele colege din OFSD Neamt, sarea și piperul evenimentului. Ca de fiecare dată, am demonstrat că suntem unite și formăm o echipă puternică!

Aprecierea mea se îndreaptă și către celelalte doamne care ne-au fost alături!

Nu pot trece cu vederea participarea președintelui PSD Neamț, prietenul nostru Daniel Harpa, onoarea pe care ne-au făcut-o de a ne fi alături deputații Oana Bulai și Ciprian Serban,secretarului de stat Bogdan Dumea, prezența prefectului Adrian Niță , a consilierilor județeni și locali și permanenta susținere de care ne bucurăm din partea președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Tuturor primarilor, președinților de organizații PSD din Neamț, colegilor mei social-democrați, respectul meu! Fără fiecare dintre cei care au venit duminică, la Tașca, purtând ie pentru a sărbători românește, succesul zilei nu ar fi fost deplin!

Vă iubesc și ne întâlnim, cu drag, și cu alte ocazii!”, a transmis Carmen Elena Nastasă

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate