DRDP Iași, mesaj de condoleanțe la stingerea din viață a unuia dintre cei mai apreciați specialiști ai breslei drumarilor nemțeni

Colectivul DRDP Iași anunță stingerea din viață a ing. Emilian Darie (73 de ani), unul dintre cei mai apreciați specialiști ai breslei drumarilor nemțeni. Absolvent al Institutului Politehnic din Iași – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Emilian Darie putem spune că avea drumăria în sânge. Cu tatăl său fost picher la drumuri naționale, Emilian Darie s-a alăturat colectivului DRDP Iași imediat după absolvirea facultății, ca inginer în cadrul Secției Drumuri Naționale Piatra Neamț, unitate unde a activat neîntrerupt timp de 42 de ani, până la vârsta pensionării.
De activitatea sa se leagă importante lucrări de infrastructură rutieră din județul Neamț, inclusiv lucrările de consolidare a terenului traversat de DN 15, de-a lungul Lacului Bicaz, inedite pentru acele vremuri.
Astăzi, apropiații și-l amintesc ca pe un om cu sufletul deschis, prezent chiar și după vârsta pensionării printre foștii colegi cu un sfat, o încurajare sau o informație utilă.
Drum lin spre ceruri și Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate