Drumul spre iad e pavat cu bune intenții/Cum a rămas o femeie din Neamț fără aproape 8000 de Euro

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, din locuința unei femei în vârstă de 51 de ani, din Tupilați, ar fi fost sustrasă suma de 30.000 lei și mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, un tânăr de 19 ani, din Iași, care era găzduit în locuința femeii, ar fi profitat de neatenția acesteia și ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 30.000 de lei.

Totodată, acesta ar fi sustras un telefon mobil, precum și o bicicletă de care s-ar fi folosit pentru a părăsi imobilul, cauzând astfel un prejudiciu total în sumă de aproximativ 40.000 de lei.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au identificat pe raza localității Gherăești tânărul de 19 ani, având asupra sa suma de 15.985 de lei, 170 de euro, precum și mai multe bunuri despre care acesta a declarat că le-ar fi cumpărat din municipiul Pașcani, pentru uz personal, folosindu-se de banii sustrași în ziua anterioară, de la locuința femeii din Tupilați.

În urma administrării materialului probator, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate