Dubios: misterul neelucidat al grădiniței din Speranța care „papă” bani de 12 ani dar încă nu e gata (VIDEO)

Una dintre cele mai mari „șmecherii” ale administrației din Piatra-Neamț este grădinița din cartierul Speranța. Construcția a început în anul 2010 (!) și a înghițit sume de bani fabuloase. Înaintea fiecărei reprize de alegeri – sau chiar și în timpul mandatelor – firmele care au trebuit recompensate într-un fel sau altul au executat lucrări la această grădiniță.

De la Ministerul Educației au venit în jur de 2.100.000 lei, de la Ministerul Lucrărilor publice în jur de 1.500.000 de lei, de la bugetul local iarăși aproape jumătate de milion de lei. Dacă am fi să calculăm raportat la cursul actual am ajunge undeva la suma de 1 milion de euro. Cu toate astea, grădinița încă nu funcționează pentru că nu este gata.

Acum 10 ani s-au montat niște geamuri, între timp au fost date jos, au venit alții și au montat alte geamuri, iar situația s-a repetat de la acoperiș la fațadă.

Să începi să construiești o grădiniță care să nu fie gata nici după 12 ani este de noaptea minții. Ceva nu este absolut deloc în regulă.

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate