[Duminică/ Târgu-Neamț] Marș pentru viață și Conferința „Despre frumusețea uitată a vieții”

Duminică, 26 martie, de la ora 15:00, în orașul Târgu-Neamț are loc „Marșul pentru Viață”, eveniment susținut pe plan local de Protopopiatul Târgu-Neamț.

Participanții au ca punct de plecare Biserica Adormirea Maicii Domnului din centrul orașului. De acolo, vor înainta către Casa Culturii „Ion Creangă”, unde, de la ora 16:00 are loc Conferința „Despre frumusețea uitată a vieții”, susținută de arhim. Nicodim Petre, starețul Mănăstirii Bucium Iași și consilier al Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

În cadrul evenimentului, vor susține momente artistice Corala Păstorul cel Bun a Protopopiatului Târgu-Neamț și Grupul Mugur de fluier al aceluiași protopopiat.

La nivel național, Marșul pentru viață este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

O societate care nu își ocrotește copiii și nu se îngrijește de viitor nu va avea viitor.

Vă așteptăm să milităm împreună pentru viață!, transmit organizatorii.

Participarea este… gratuită, inclusiv la conferință.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate