Dumitrina Mitrea, mesaj „pentru neaveniții de la putere care conduc Romania de 34 de ani” – DAR DIN DAR SE FACE RAIUL…

Într-o postare publicată recent pe o rețea de socializare, Dumitrina Mitrea, în calitate de Președinte al Partidului AUR Neamț a transmis un mesaj dur pentru „neaveniții de la putere care conduc Romania de 34 de ani, care se întreabă ce au făcut „cei de la AUR de când sunt în Parlament

„În timp ce voi furați țara, cei de la AUR au grijă de oameni (vezi Caravana Medicală, sprijin pentru reconstruirea caselor, burse de studii pentru copii, aparate auditive pentru cei care nu aud, sprijin pentru tineri să termine o facultate, operații pentru cei care au probleme cu vederea, și multe altele).

În timp ce voi furați din banii românilor, „cei de la AUR” din banii lor și cu sprijinul altor oameni minunați, oameni de AUR, atât cât pot, ajută pe cei pe care voi ii sărăciți!”, a transmis Dumitrina Mitrea.

În final, aceasta a subliniat faptul că „românii văd asta, orice ați spune voi AUR este șansa României de a se redresa!

Anul acesta poate vă veți comasa să răspundeți la toate abuzurile făcute de voi ăștia de la PSD+PNL+ UDMR și să plătiți pentru aceste abuzuri.

Mesajul vine în contextul în care o familie din Poiana Teiului a rămas invizibilă în ochii celorlalte partide după ce un incendiu devastator le-a distrus agoniseala de-o viață.

Campania „Iarna românilor” a adus în atenția membrilor partidului un caz special identificat de către coordonatorul organizației locale AUR Poiana Teiului, domnul Gigi Țifui.

Cazul familiei Radu a îngenuncheat, la propriu, sufletele celor din partid, care nu au putut rămâne indiferenți, așa cum au făcut-o mulți alții.

Domnul și doamna Radu, ambii profesori cu har divin – o familie minunată de oameni care ani de-a rândul au împărtășit cunoștințele și tainele educației cu sute de elevi, au modelat sute de suflete și au rămas, cu siguranță, în inimile tuturor copiilor cărora le-au predat cu o bunătate și o blândețe cum rar ne e dat să vedem, au avut astăzi parte de o bucurie imensă, după atâta chin.

Prin ajutorul unui antreprenor cu suflet de AUR și cu implicarea președintelui antreprenorilor AUR Neamț, domnul Claudiu Gaman, am văzut bucurie și speranță pe chipurile celor doi soți care și-au pierdut toate bunurile într-un incendiu devastator.

Astăzi, domnul senator Sorin Lavric, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Neamț, împreună cu doamna deputat Dumitrina Mitrea, candidat pe lista AUR pentru Parlamentul European, și domnul Claudiu Gaman, au adus o parte din materialele necesare familiei Radu pentru a-și construi un nou cămin.

Dar din dar se face raiul!”, au transmis reprezentanții partidului AUR.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate