Echipa de fotbal Ceahlăul, teambuilding cu Realitate Virtuală la LOST Piatra-Neamț. Încearcă și tu! (FOTO)

Un tânăr antreprenor a decis să implementeze un concept de divertisment unic în Piatra-Neamț, pe Bulevardul Traian, nr.116 A, într-o locație generoasă, tocmai pentru a satisface nevoiea pietrenilor de a-și petrece timpul liber altfel (locația exactă pe hartă aici – click).

Despre jocurile tip „escape room” disponibile pentru doritori am scris anul trecut aici – click. Fiecare cameră misterioasă de la Lost Escape Room Piatra-Neamț te așteaptă cu propria ei poveste, seturi unice de puzzle-uri, jocuri de inteligență, ce te vor conduce pe tine și echipa ta la marea evadare. Tu și prietenii tăi veți avea la dispoziție un număr limitat de minute pentru a rezolva toate puzzle-urile și a găsi cheia spre libertate.

În prezent, opțiunile de divertisment s-au diversificat, iar la LOST este disponibil un nou proiect, cu Virtual Reality. Este vorba de o arenă de 70 mp în care maxim 6 jucători pot folosi căști VR fără fire pentru a intra complet într-o altă realitate, în care fiecare este în mijlocul acțiunii într-unul din jocurile: SHMOOTER, SAFE NIGHT, GHOST MANSION, SPACE BATTLE, ISLAND ASSAULT.

Realitatea Virtuală e o experiență interesantă și o idee foarte bună pentru… teambuilding. Lucru care s-a și întâmplat pe 6 octombrie, când echipa de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a ales umple arena de la LOST și să testeze dispozitivele de VR, cu câteva zile înainte de competiția cu echipa din Suceava care a avut loc pe stadionul din oraș.

„Garantăm multă distracție și foarteee multă mișcare. (tocmai ce am primit feedback din partea unui client care ne-a zis că are febră musculară după o oră în VR)”, spun cei de la LOST.

Așadar, fie că e vorba de teambuilding, de o oră distractivă în familie sau cu prietenii, acceptă provocarea și ia parte la cel mai tare joc LIVE din oraș. Un loc sigur, dinamic, distractiv. Rezervările se pot face pe site www.lostescaperoom.ro. Programul și prețurile sunt accesibile.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook LOST Escape Room Piatra-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate