Echipa de handbal băieți a liceului Carol I Bicaz a reprezentat județul la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Obiectiv îndeplinit !

Echipa de handbal băieți a liceului Carol I Bicaz a avut onoarea de a reprezenta județul Neamț la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ce a avut loc în perioada 6-7 mai 2023, la Liceul cu Program Sportiv din Suceava.

Echipele participante au fost: Liceul cu Program Sportiv Suceava, Liceul cu Program Sportiv Iași, Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Liceul Teoretic Emil Racoviță Vaslui, Liceul Carol I Bicaz și Colegiul Național Grigore Moisil Onești.

Mica echipă mică din Bicaz dar cu inimă mare, singura din acest turneu fără jucători de performanță, reușește un parcurs foarte bun, reușind să joace bine și să fie aplaudați atât de spectatori cât și de adversari pentru prestația și curajul lor.

În meciul de debut contra celor de la LPS Botoșani elevii din Bicaz reușesc o evoluție foarte bună pierzând la doar patru goluri diferență și punând probleme serioase adversarilor mult mai experimentați.

Apoi a urmat un meci împotriva celor de la LPS Suceava din care am avut multe de invățat, echipa care a și câștigat turneul, o echipă mare cu multă experiență, cu jucători foarte buni de performanță.

Parcursul bun al elevilor din Bicaz la acest turneu a fost încununat de victoria împotriva mult mai experimentatei echipe de la Colegiul Național Grigore Moisil din Onești, astfel Liceul Carol I Bicaz obținând Mențiune.

Echipa de handbal băieți :

Budur Ion, Păduraru Alexandru, Paduraru Andrei, Lungu Bucur Andrei, Alexa Sergiu, Iftime Luca, Gherasim Cătălin, Ungureanu Serdaru Ovidiu, Ungureanu Serdaru Eduard, Chindea Antonio, Blagoci Vlăduț.

Mulțumim Primăriei Bicaz pentru asigurarea transportului și de această dată, mulțumiri părinților și tuturor celor care ne-au fost alături.

Mulțumim pentru încrederea acordată !

Mucenicu Daniel

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate