Echipă de ingineri optometriști oferă consultații oftalmologice gratuite la domiciliu, în comuna Farcașa

O echipă de ingineri optometriști va fi prezentă în comuna Farcașa, în ziua de marți, 13 iunie 2023, pentru a oferi consultații oftalmologice gratuite la domiciliu. Această inițiativă are loc în intervalul orar 10:00 – 17:00 și este organizată prin intermediul unui laborator mobil.

Punctul fix de întâlnire al echipei se află în fața Primăriei Farcașa, unde consultațiile vor fi disponibile în intervalul orar 10:00-11:30. După această oră, echipa se va deplasa pe străzile din comună pentru a ajunge la cât mai mulți locuitori interesați.

Serviciile oferite includ consultarea oftalmologică gratuită, iar cei care doresc pot achiziționa ochelari de vedere la un cost suplimentar. Echipa de ingineri optometriști desfășoară această acțiune cu grijă și atenție pentru sănătatea ochilor dumneavoastră.

Pentru a programa o consultație la domiciliu, puteți suna la numărul de telefon 0750729996 și vă puteți programa în avans. Este recomandat să faceți o programare înainte pentru a vă asigura că veți beneficia de serviciile oferite de această echipă dedicată.

Această inițiativă vine în sprijinul comunității, oferind acces la servicii oftalmologice de calitate chiar în confortul casei dumneavoastră. Nu ratați ocazia de a vă verifica vederea și de a beneficia de consultații specializate gratuite.

Din grijă pentru ochii tăi„, echipa de ingineri optometriști vă așteaptă cu brațele deschise în comuna Farcașa în data de 13 iunie 2023.

sursa: Tifui Dumitru Bogdan

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate