EcoBrunch în Ținutul Zimbrului din Neamț, un eveniment la care trebuie să participi

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 11.00, sunteți invitați la EcoBrunch în Ținutul Zimbrului- destinația ecoturistică a județului Neamț și singura din România inclusă în Top 100 Destinații Sustenabile din Lume.

Evenimentul de promovare a gastronomiei și tradițiilor locale se adresează tuturor celor care vor să petreacă o zi în aer liber, într-o locație pitorească ască, la Casa Bunicilor din Mitocu Bălan (comuna Crăcăoani, Neamț).

Se anunță a fi o experiență unică, cu gust, culoare și amintiri demne de povestit celor apropiați.

Până și drumul până acolo va fi o plăcere, cu peisaje de basm, dealuri înflorite și turme de oi în depărtare. Cu puțin noroc, veți putea admira și legendarii 𝘇𝗶𝗺𝗯𝗿𝗶 care cutreieră zona în 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲„, transmit organizatorii.

Asociația Ținutul Zimbrului împreună cu oamenii locului- meșteri populari, artizani și producători locali, vă vor întâmpina astfel:

  • 𝟭𝟭:𝟬𝟬 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗰𝘂 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲: tobă de casă, pulpă de curcan afumată, chișcă, cârnați cu busuioc, brânză de oaie maturată la putină, zacuscă, telemea de la stână, borș cu sfeclă roșie (la care doritorii pot adăuga jumări/smântână proaspătă), pulpă de vițel la proțap, disc roșu cu carne și legume, cartofiori noi la ceaun (cu usturoi și mărar), fasole cu codițe de porc afumate și alte delicii preparate local, plus desert, băuturi naturale și non-alcoolice.
  • 𝟭𝟮:𝟯𝟬 Momente artistice pregătite de gazdă- Maria Cornea și nepoțica sa, dar și de copii din comuna Crăcăoani
  • 𝟭𝟯:𝟬𝟬 Drumeție organizată prin împrejurimi
  • 1𝟰:𝟯𝟬 Ateliere meșteșugărești (realizarea șindrilei, sculptură în lemn, tors, croșetat)

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice, vino la EcoBrunch în Ținutul Zimbrului!

Prețul experienței de la EcoBrunch în Ținutul Zimbrului este de 125 lei/ adult. Pentru micuții până în 7 ani nu se percepe taxă de intrare, iar copiii între 7 și 13 ani au 50% discount.

Ia-ți familia ori prietenii și beneficiați de o extra-reducere de 10% (pentru grupurile de minim 10 persoane).

📍𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 AICI (CLICK) sau AICI (CLICK)

…dar puteți contacta organizatorii pe pagina oficială de facebook (link aici) și la tel. 0748794088 sau 0741195664.

Mai jos, câteva imagini din satul pitoresc unde va avea loc evenimentul de sâmbătă, 28 mai, dar și fotografii realizare în edițiile anterioare ale ECOBRUNCH în ȚINUTUL ZIMBRULUI:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate