Ediția a VII-a a Sărbătorii Zilei Iei: Un eveniment plin de cultură și tradiție la Bicaz

Bicaz, 24 iunie 2023 – cu o mare bucurie, Biblioteca Orășenească Bicaz și Primăria Bicaz vă invită la sediul bibliotecii pentru a sărbători împreună Ziua Iei, în cadrul celei de-a VII-a ediții a acestui eveniment cultural deosebit. Într-un cadru plin de tradiție și valori românești, participanții vor putea să experimenteze frumusețea iei și să se bucure de activitățile pregătite cu atenție.

Cu ocazia acestei sărbători, Biblioteca Orășenească Bicaz și Primăria Bicaz au colaborat strâns pentru a organiza un eveniment care să pună în evidență importanța culturală a iei în rândul comunității. Prin intermediul prezentărilor și expozițiilor speciale, participanții vor avea ocazia să descopere istoria fascinantă a iei și să înțeleagă semnificația sa în contextul tradițiilor românești.

Unul dintre aspectele cheie ale acestei ediții este importanța tinutei în conformitate cu spiritul sărbătorii. Participanții sunt rugați să respecte cerința unei ținute obligatorii, cu accent pe purtarea iei tradiționale sau a îmbrăcămintei inspirate de modelele și culorile specifice acestei piese vestimentare autentice. Prin intermediul acestei inițiative, organizatorii doresc să promoveze și să celebreze în mod autentic valorile și tradițiile noastre naționale.

Vă încurajăm să vă alăturați comunității sâmbătă, la ora 13:00, în incinta Bibliotecii Orășenești Bicaz, pentru a sărbători împreună Ziua Iei. Ediția a VII-a va fi o ocazie minunată de a celebra tradițiile noastre autentice și de a împărtăși bucuria de a fi români.

Să ne îmbrăcăm cu mândrie și să sărbătorim Ziua Iei într-un spirit de autenticitate și unitate culturală!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate