Ei noaptea nu dorm, sunt la datorie: Infracțiuni rutiere depistate în flagrant de polițiști

În noaptea de 18 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au oprit in trafic, în localitatea Ruginoasa un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Roman, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

*

În noaptea de 18 februarie a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au oprit in trafic, în localitatea Păstrăveni un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, fără a deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

*

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au oprit in trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, în localitatea Târgu-Neamț o autoutilitară, condusă de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate