„Elevii din județul Neamț vor beneficia de consilieri școlari, mediatori și personal de sprijin” (Florentina Moise)

Am spus că fac și chiar fac: elevii din județul Neamț vor beneficia de consilieri școlari, mediatori și personal de sprijin.”, a transmis Florentina Moise, Inspector Școlar General al județului Neamț și Președinte al Organizației Municipale PSD Piatra Neamț.

Acest lucru vine în sprijinul tuturor copiilor cu probleme sau cerințe educaționale speciale, care, de acum înainte, vor avea cu cine discuta, vor primi îndrumare, suport moral și recomandări.

„Era o problemă despre care foarte mulți părinți mi-au vorbit și care nu își găsise, ani la rând, nicio rezolvare. Până azi!

Am avut deja o întâlnire cu colegii din centrele pentru educație incluzivă și din centrele de resurse și asistență educațională din Piatra Neamț, Târgu Neamț și Roman, pentru a stabili prioritățile și a începe treaba.

Vorbim de următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Elena Cuza” , Școala Gimnazială „Nicu Albu”, Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” și CSEI din Piatra Neamț și școlile gimnaziale din Bahna, Români, Păstrăveni, Pângărați, Pipirig, Urecheni, Gherăiești, Fărcașa, Grințieș, Poiana Teiului, Pildești.

Dragi părinți, mă bucur să vă dau această veste bună. Faptul că vom avea acest personal de suport pentru copii sunt sigură că vă va liniști! Vă mulțumesc pentru mesaje și încredere!”, a mai transmis Florentina Moise.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate