Elevii și profesorii de excepție vor fi premiați la Gala Excelenței în Educația Nemțeană

Gala Excelenței în Educația Nemțeană reprezintă, în mentalul colectiv, un moment al valorizării performerilor din educație. La finalul anului 2022, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, organizează în data de 21.12.2022, ora 15.00, în sala cinematografului „Mon Amour” din Piatra – Neamț, un grandios eveniment dedicat tuturor elevilor și profesorilor care au obținut premii la nivel național și internațional, la olimpiade și concursuri organizate de Ministerul Educației, universități din România, organizații educaționale și entități internaționale.

Evenimentul, prilej de recunoaștere și admirație, este posibil datorită unei generoase finanțări din partea Consiliului Județean Neamț, care asigură premierea a 451 de elevi la categoria Premii individuale, premierea a 15 echipe, cinci premii acordate la categoria Profesorul anului și un premiu acordat unui mediator școlar.

Apreciem că, raportat la valoarea finanțării acordate de Consiliul Județean Neamț, evenimentul organizat în acest an se înscrie la categoria superlativelor, deoarece este o premieră atât suma acordată, cât și numărul elevilor premiați. În mod cert, fără sprijinul președintelui Consiliului Județean Neamț, dl Ionel Arsene, și al tuturor consilierilor județeni, acest eveniment nu ar fi avut impact la nivel județean.

Vor fi alături de noi, în acest exercițiu de respect în fața valorii, reprezentanții autorităților locale, partenerii educaționali și părinții elevilor!

Tuturor le adresăm mulțumiri pentru sprijinul acordat pe parcursului anului 2022, le urăm Sărbători Binecuvântate, An Nou cu bucurii și împliniri!

Inspector Școlar General,
Prof. Florentina LUCA – MOISE

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate