Eliberați sub control judiciar după ce au fost prinși în flagrant luând mită…bună treabă, nu? Și totuși se întâmplă în Neamț

Doar la Neamț vezi așa ceva… Eliberați sub control judiciar după ce au fost prinși în flagrant luând mită…

Personaje importante din Neamț, unse cu toate alifiile cum se spune pe la noi, au fost prinse în flagrant luând mită. Procurorii au dispus reținerea lor și au cerut arestarea însă o instanță „minunată” a eliberat suspecții dispunând măsura controlului judiciar.

Președintele Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Neamț și un paznic de vânătoare au fost prinși luând mită câteva mii de euro de la niște braconieri care împușcau tot ce le cădea în bătaia puștii prin pădurile din Neamț începând cu cerbi și căprioare și până la urși.

Sursele noastre au declarat că era vorba de o treabă care mergea ca pe roate de mai mult timp, carnea provenită din braconatul animalelor din Neamț fiind exportată ilegal în special în Italia.

Flagrantul s-a produs ieri și ca prin magie, deși procurorii au cerut arestarea fiind vorba de o faptă de corupție dovedită prin fragrant… justiția liberă și frumoasă de la Neamț a dispus control judiciar.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate