“Este mare nevoie de spitale (mult mai mare decat de avioane si tancuri)!” – PRO România Neamț

Asta afirma zilele trecute președintele PRO România, Victor Ponta, cel care în 2012, alături de Corina Cretu, comisar european la vremea respectivă, a deschis calea pentru reînnoirea structurii sanitare din țară!

Idee construirii unui nou spital de urgență la Piatra-Neamț este susținută întru totul de consilierii județeni membri ai PRO România.

De fiecare dată când acest proiect de construire a unui spital de nivel european a fost supus dezbaterii plenului în Consiliul Județean Neamț, consilierii PRO România au votat în favoarea lui.

Noi am primit votul nemțenilor și le reprezentăm interesele, nu votăm împotriva proiectelor care atrag dezvoltarea județului și creșterea nivelului de trai!

Suntem responsabili și interesați de a găsi toate soluțiile prin care să venim în întâmpinarea problemelor județului, iar construirea unui spital județean de urgență la Neamț este o prioritate de gradul zero.

Pornim proiectul acesta având certitudinea că există deja o parte din finanțare. Important e să deschidem drumul acestei investiții. Avem convingerea că pe parcurs vom găsi și restul de bani pentru finalizarea spitalului.

Acum, la nivelul Consiliului Județean Neamț, datorită eforturilor depuse se depășesc pe rând etapele privind pregătirea implementării acestui mare proiect.

Noi, cei din PRO România, susținem realizarea investiției care va fi în avantajul județului nostru și care își va dovedi necesitatea atunci când în noul spital se vor putea trata pacienții și când specialiștii din lumea medicală vor alege să profeseze la Piatra-Neamț, venind din alte zone ale României sau revenind în țară și renunțând la joburile din străinătate“, a declarat Mădălina Ciubotaru, președinte PRO România Filiala Neamț și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

Comunicat de presă

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate