Este nevoie de ajutorul bicăjenilor!

”Bicazul cu apele curate” face parte din proiectul ”Cu apele curate” a asociației Mai Mult Verde, în parteneriat cu Asociația Bicazul Nostru, Primăria Bicaz – pagina oficială și Asociatia ECO Piatra Teiului. Igienizările organizate pe malurile lacului Izvorul Muntelui, dar și în orașul Bicaz sunt minunate pentru natură, dar și pentru a trage un semnal de alarmă asupra poluării cu deșeuri.

Dar oare asta e destul? Ca și în sănătatea omului, prevenția este cheia. Așa că în cadrul acestui proiect vom instala panouri de conștientizare pe malurile apelor din comunitatea noastră, cu informații importante (amenzi pentru deversare deșeuri), dar și cu mesaje de dragoste pentru natură. Aici interveniți voi, întrucât avem nevoie de ajutorul vostru. Ce mesaj v-ați dori să apară pe un astfel de panou? Mai jos aveți câteva exemple, vă rog să adăugați în comentarii ideile voastre:🌲Rămânem cu amintiri, nu cu gunoaie. Respectă natura! Aruncă la coș!🍃Izvorul Muntelul este un lac, nu un cos de gunoi. Impreuna pastram apele curate!🌍Iubim natura si bunul simț. Nu aruncăm deseuri in natură.

Și mesajul vostru poate fi pe un panou, lăsați-vă imaginația să zburde. Vă mulțumim, așteptăm cât mai multe răspunsuri!” , a transmis Asociația Bicazul Nostru.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate