Etapă de testare pentru implementarea unor funcționalități de IA

Trustul nostru de presă anunță că este în etapa de testare pentru implementarea unor funcționalități de inteligență artificială (IA) în vederea optimizării și îmbunătățirii modului în care sunt informați cititorii noștri.

Într-o eră în care dezinformarea și amenințările cibernetice sunt tot mai frecvente, dezvoltarea unor mecanisme de filtrare și verificare IA sporește calitatea, securitatea și acuratețea informațiilor furnizate. Aceste mecanisme nu au ca scop înlăturarea factorului uman, lucru imposibil, cel puțin în jurnalism, ci, dimpotrivă, au un rol în dezvoltarea unui conținut cu o calitate superioară menit să informeze, nu să dezinformeze.

Încă de la înființare, trustul nostru de presă a venit în permanență cu inovații și ca de fiecare dată și acum rezultatele preliminare obținute în cadrul testelor noastre cu IA sunt pozitive și sperăm să îmbunătățească modul în care oferim informațiile.

Cel mai probabil perioada de testare va mai dura ceva timp, deoarece vorbim de tehnologii noi a căror implementare ține de sfera pionieratului și trebuie să țină cont de multiple aspecte încă destul de controversate, dar încercăm să ținem pasul cu vremurile și să facem tot ce putem mai bine ca pentru cititorii noștri viitorul să fie prezent.

Pe măsură ce rezultatele testării vor oferi o imagine de ansamblu cu privire la limitele permise și etica implementării sistemelor de IA în furnizarea de conținut în mediul online, vom reveni cu o politică de transparență adecvată pentru cititorii noștri.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate