Eveniment de comemorare a victimelor din temnițele comuniste, ocazionat de ziua dedicată lor – 14 mai, la Piatra Neamț

Protopopiatul Piatra Neamț în colaborare cu Complexul Muzeal Național Neamț și în parteneriat cu Corul „Evanghelismos” și Corala „Camena”, organizează în ziua de duminică – 14 mai 2023, ora 13,30 – un eveniment de comemorare a victimelor din temnițele comuniste, ocazionat de ziua dedicată lor – 14 mai.

Locul desfășurării: Troița (Sf. Cruce) dedicată martirilor din temnițele comuniste situată în Parcul Central al municipiului Piatra Neamț.

Acest eveniment are ca punct de pornire rugăciunea pentru sufletele celor adormiți, care se va continua cu un program artistic-religios, respectiv cântări interpretate de cele două coruri și luări de cuvânt: Primarul municipiului, directorul Complexului Muzeal Național Neamț, Pr. Prof. Păvăleanu Vasile (Parohia Mărăței I), Pr. Protopop Valentin Tofan

          „Adresăm tuturor credincioșilor invitația de a participa, alături de preoții din Protopopiatul Piatra Neamț la acest minunat moment religios și cultural din agenda evenimentelor duhovnicești care au loc în orașul nostru.”, transmit reprezentanții Protopopiatului Piatra Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate