Eveniment de neratat, Water Fest 2023, Ceahlău

Vă anunțăm că se pregătește intens un eveniment de neratat, care se desfășoară în Ceahlău, mai exact satul Bistricioara, jud. Neamț, Water Fest 2023

Ne așteaptă 3 zile pline de bucurie și acțiune, pe care nu vrem să le trăim doar noi, ci să le împărtășim cu voi toți, cu întreaga comunitate!

Vom avea parte de o serie de evenimente captivante, de la concerte live care vor umple aerul cu energie pozitivă la întreceri pe apă și jocuri olimpice medicale.

Însă nu ne oprim aici! Vrem să facem ceva cu adevărat special și să aducem un impact pozitiv asupra acestei locații minunate

Așadar, alăturați-vă mișcării noastre de reabilitare din punct de vedere ecologic a zonei poluate de pe Lacul Bicaz.

În fiecare dintre voi se ascunde puterea de a face o schimbare semnificativă. Fiecare gest contează! Fie că ne ajutați să strângem deșeurile sau să promovați bunele practici de susținere a mediului, totul va contribui la refacerea și menținerea frumuseții naturii.

Cu ajutorul vostru, putem face minuni pentru mediul înconjurător și pentru generațiile viitoare. Invitați-vă prietenii, familia și colegii să se alăture, pentru că împreună suntem mai puternici și putem face diferența!

Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de entuziasm la acest eveniment de suflet și acțiune


Asociatia Green Ties

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate