Eveniment dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului, la Căminul Cultural Galu, Poiana Teiului

În data de 14 Decembrie, la Căminul Cultural Galu începând cu ora 16, Ana Ancuța vă invită alături de familie și prieteni la un eveniment dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului.

🎁 Suntem privilegiați să primim în mijlocul nostru Corul Maicilor de la Mănăstirea Paltin – Petru Vodă. Într-o lume plină de zgomot și agitație, vocile angelice ale măicuțelor noastre ne vor aduce liniște și bucurie prin frumusețea simplă a colindelor de Crăciun ce ne vor conduce cu tandrețe în spiritul Sărbătorii Nașterii Domnului.

👫 Programul va cuprinde o scenetă de teatru despre Nașterea Domnului, interpretată cu emoție, dragoste și creativitate de copiii noștri talentați din cadrul “Centrului de Consiliere părinți și copii” Poiana Teiului cu sprijinul doamnelor Sava Maria și Hurjui Claudia.

🎼 Seara va continua și vom fi înconjurați de frumusețea colindelor tradiționale susținute de copiii școlii Gimnaziale Petru Vodă sub îndrumarea și coordonarea doamnei profesor Ietcu Elena.

🎸 Alături de chitarele lor fermecătoare vor aduce emoție și veselie prin colindul lor, copiii talentați având ca ghid muzical pe Preot Mitocariu Ciprian.

🎀🎄 Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Nașterea Domnului și să ne bucurăm de armonia colindelor!

Primar Ana Ancuța

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate