Eveniment dedicat Zilei Poliției Române la Curtea Domnească

La data de 24 martie, sute de copii au venit pe platoul Curții Domnești, din Piatra-Neamț, cu părinți, bunici sau dascăli pentru a se întâlni cu polițiștii  inspectoratului prezenți la evenimentele organizate.

Iar noi, polițiștii, de ziua noastră, am sărbătorit în mijlocul comunității cele peste două secole de existență instituțională, pregătind o miniexpoziție cu tehnică, dotare și autospeciale de serviciu, dar și mici secrete din culisele meseriei de polițist, exerciții demonstrative și multă voie-bună.

Zecile de fotografii realizate la eveniment au reușit să surprindă doar mică parte din momentele frumoase pe care le-am primit astăzi în dar, în special de la cei mici, întotdeauna sinceri și autentici.

În sunetele autospecialelor de poliție în care aceștia au fost încântați să urce și pe care au fost entuziasmați să le descopere, le-am vorbit copiilor despre importanța educației rutiere și despre alte aspecte pe care este bine să le cunoască.

Momentul special a venit în prima parte a evenimentului când au fost prezentate publicului exerciții demonstrative care i-a avut ca protagoniști pe Fane, Eva și Aris, parteneri de nădejde al colegilor noștri, care au îndeplinit exemplar fiecare comandă, spre încântarea spectatorilor.

Mulțumim tuturor că ne-au fost oaspeți. Mulțumim reprezentanților mass-media care ne-au fost alături la eveniment, ca de fiecare dată.

transmite IPJ Neamț

La mulți ani polițiștilor români! La mulți ani, Poliția Română!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate